Loopbaanbegeleiding

“My goal is to build a life I don’t need a vacation from!”
Rob Hill Sr.

‘Ik doe mijn job best graag, maar als ik meer tijd had/geen kinderen had/het financieel zou kunnen/…, deed ik een heel andere job’.
We verschuilen ons vaak achter allerlei redenen om de stap naar onze ideale job niet te zetten en zijn blij met ‘goed genoeg’.  Soms is ‘goed genoeg’ echter toch niet voldoende en ervaren we een ontevreden gevoel, het gevoel iets te missen, iets te moeten veranderen. Soms gaan we door een burn-out of raken we overspannen voor we beseffen dat we iets moeten veranderen.

Ik wil je begeleiden bij je zoektocht naar een job die niet ‘goed genoeg’ is maar een job waarin je je talenten kan aanspreken en verder ontwikkelen, een job die je uitdaagt, enthousiast maakt, energie geeft.  Ik daag je uit om de sprong te nemen en werk samen met jou een actieplan uit zodat je je ambities durft waar te maken.
Ik wil je daarbij ook ondersteunen bij het vinden van een betere werk/privé balans, bij het beter leren hanteren van stress, bij het leren assertiever te zijn, … kortom: bij het verstevigen van je innerlijke kracht door meer zelfinzicht te ontwikkelen.

Ik bied loopbaanbegeleiding aan in samenwerking met A-Lissome.   A-Lissome is officieel erkend als loopbaancentrum bij de VDAB. Loopbaanbegeleiding kan ook betaald worden met loopbaancheques.  

Maak zelf je afspraak online